LokalAvisa.no > Hemnesværingen mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Nyheter 05/10 2017
NOEN FÅ BODER FORTSATT LEDIG
Tekst/foto: Tore M Furuhatt

Vi har noen uker i september og i starten av oktober slitt med å innse at vinteren er i anmarsj, men vi har faktisk fått flere påminnelser sørfra om at vinteren er i vente. Senest i går dukket det opp meldinger og bilder om vanskelige kjøreforhold på enkelte fjelloverganger. Sørpå!!

Og så forbereder flere og flere seg på JUL PÅ BERGET. Det meldes blant annet fra arrangørene av Julemarkedet og den samtidige kulturfestivalen på Hemnesberget at det faktisk er noen boder ledig. De koselige røde, du vet. Plassert litt her og der. Mest på Lapphella. Velegnet for små hjemmeprodusenter av både bakverk og andre lettsolgte husflidsprodukter. De som ønsker å sikre seg en rød salgsbod bør snarest sende en melding til: julpaaberget@gmail.com - så vil du få tilsendt nødvendig informasjon om priser og reglement etc.

Rimelig å leie og enkel å betjene. De settes opp og tas ned av arrangørene, så den enkelte torghandler har bare å ta med seg sitt varesortiment.

Den tredje ”Jul på Berget” går av stabelen 1.- 3.desember. Om bare 2 måneder, med andre ord. Foruten julemarkedet kan vi minne om det store showet med Gråtass som skal arrangeres i Hemneshallen. Showet går under navnet ”TraktorJul med Gråtass & Gjengen”, og går av stabelen lørdag 2.12 klokken 16.00 i idrettshallen på Hemnesberget.

Foto: PrivatVed toref, kl 08:28