LokalAvisa.no > Hemnesværingen mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Nyheter 08/10 2017
HIL KLAR FOR KAMP OM KRETSMESTERSKAP
Tekst/foto: Tore M Furuhatt

Da er det avgjort hvilket lag fra 6.div avd. 1 Salten som A-laget til Hemnes IL skal møte for å kjempe om årets kretsmesterskap. Det blir Fauske/Sprint 2. De vant 5-0 over Storm Bodø FK nylig, og ble dermed seriemester i 6.divisjon i Salten.

Kampen om tittelen kretsmester skal spilles på nøytral grunn. Det betyr at Hemnes IL og Fauske/Sprint 2 barker sammen på Sagbakken kunstgressbane i høst. Dette skjer ikke før lørdag 21. oktober kl. 15.00. At dette blir en spennende batalje for guttene på A-laget til HIL er helt naturlig. Et annet spenningsmoment vil nok bli været. Det kan naturligvis bli hva som helst så seint på høsten. Snø, frost, storm og regn. Vi får bare vente å se.

Trener Torstein Sørensen uttalte under honnørturen med besøk på Lerkendal og hos Rosenborg forrige helg, at han og laget så frem til å spille i en høyere divisjon neste år.
– Det skal bli spennende å møte andre lag på et litt høyere nivå neste sesong. Vi har jo dessuten ambisjoner om mer avansement, men må selvsagt først etablere oss på nivået som er i 5.divisjon. Sist Hemnes IL vant et seriemesterskap var i 5.divisjon i 1998.

Hemnes IL skal for øvrig spille sin siste seriekamp i dag, søndag 8. oktober. Motstander er Sandnessjøen 2. Uansett utfall av denne kampen skal HIL spille i 5.divisjon neste sesong. Det var allerede avgjort før de vant 5-0 over hjemme over Mosjøen 2 på kunstgressbanen på Høghågen onsdag 13.9, etter en sesong som nesten har gått på skinner for laget.

Vi fikk fotografert dem da, med en ”tullepokal” som symbol på at de allerede kunne begynne å kalle seg for seriemestre 2017.

Foto: Tore M Furuhatt


Spillere og støtteapparat til Hemnes IL som stilte til fotografering onsdag 13. september:
Helt til venstre: hovedtrener: Torstein Sørensen.
Bak fra venstre: Robert Drage, Ole Morten Finneide, Roy Kjærstad, Martin Hind Sørensen, Patrick Gustavsen, Johan Grøttebø Hellem, Tobias Sandnes Fredriksen, Ole Martin Akselsen, Oscar Kristensen Brun (materialforvalter), Skjalg Figenschau (trenerassistent).
Foran, fra venstre: Petter Rønning jr., Elias Larssen, Dan-Remy Karlsen, Mats Trulsen, Jørgen Hind Sørensen, Ivar Lifjell, Ole Herman Bergem.

Ved toref, kl 08:42