LokalAvisa.no > Hemnesværingen mail
 
 
© Tore Furuhatt
Vi vil gjerne høre fra deg, -send tips, hilsninger, og kommentarer til tore.furuhatt@gmail.com
Annonser


Klikk her for kjøpe billett

Klikk her for kjøpe billett

Klikk for å gå til Helgeland Sparebank sitt nettsted
Nyheter 10/10 2017
MER OG MER BLIR PÅ STELL
Tekst/foto: Tore M Furuhatt
Foto: Tore M Furuhatt

Fremskrittet er nesten ikke til å stoppe. For hver dag som går blir det stadig mer orden på fv808 gjennom Ranfjordens lille perle; Hemnesberget. Men fort går det ikke, det kan utålmodige sjeler konstatere.

Nytt slitedekke kom på for et par uker siden, og en del annet asfaltarbeide påbegynt etterpå. Som for eksempel Lapphellveien. Men mandag og tirsdag denne uke har vi ikke sett noe til Asfaltverkets folk og maskiner i virksomhet. Halve Lapphellveien gjenstår, og likeså Møllebakken og et stykke av Parkveien. Også bakken fra Katinkabakken opp forbi Gammelskola skal asfalteres. Et par avkjørsler er heller ikke gjort ferdig og et sted er fortauet fremdeles avkappet. Det må også lappes i for at sykler og mange eldre med sine ”mopedbiler” kan kjøre fortauet. Forhåpentligvis blir alt dette ordnet før det blir vinter og snø på ”Berget”.

Nylig ble det malt gul midtstripe og hvite veikantstriper på strekningen fra Åsen til Torvet, så det går som sagt fremover med prosjektet, og vi så i dag folk fra Røstad i sving med å sluttføre arbeidet med en kum ved blindveien nedover Skjæranmarka til Saglia. Terrenget på selve Skjæranmarka ble så godt som ferdig dandert i forrige uke. Nå gjenstår det å gjøre det samme ved krysset opp Klæboedalen og få ryddet i Sandvika.

Bildene nedenfor trenger neppe egne kommentarer – i alle fall om du er litt kjent på stedet.

Foto: Tore M Furuhatt


Foto: Tore M Furuhatt


Foto: Tore M Furuhatt


Foto: Tore M Furuhatt


Foto: Tore M Furuhatt


Foto: Tore M Furuhatt


Foto: Tore M Furuhatt


Foto: Tore M FuruhattVed toref, kl 13:53